•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Rose Leslie iz serije ‘Game of Thrones’ u intrigantnom SF trileru

Rose Leslie, većini poznata kao vatrena Ygritte iz Game of Thrones, okušala se u malo drugačijoj ulozi u novom filmu Honeymoon. Radi se o sf trileru u kojem ona i Harry Treadaway glume novopečene mladence na medenom mesecu. Mesto radnje - neizbežno jeziva kućica u šumi. Naizgled idilična situacija uskoro postaje noćna mora, a u početku ludo zaljubljeni mladi par pretvara se u potpune strance. Razlog je iznenadna amnezija žene, koja nastupa nakon što ih jedne noći dok spavaju preplavi zloslutna bela svjetlost.

Honeymoon je prvi film koji je Leigh Janiak režirala, prema vlastitom scenariju. Snaga filma, kažu kritičari, nije u samoj SF zagonetki koja zapravo i nije toliko komplikovana. Ono što gledaoca zaokuplja psihološke su igrice i gradacija emocija kroz koje par prolazi. Sve se to ne razlikuje previše od problema i pitanja koja se mogu isprečiti na putu svakoga ko o braku razmišlja ili ga je već sklopio. Šta učiniti kada shvatiš da si zajednički život obećao krivoj osobi?

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...