•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Rupert Wyatt odlučio da snimi nastavak „Rise Of The Planet Of The Apes“

Niko nije mogao da sluti da će „Rise of the Planet of the Apes“, biti film godine. Na šta liči film, to je sada sasvim druga stvar, a i imamo prikaz ovde na sajtu, ali je ispalo da je većeg hita ove godine studio nije imao. Niti unosnijeg. Pored njega, dva najveća iznenađenja godine su „Final Destination 5“ i „Midnight in Paris“, Woody Allena koji je davno prešao sumu od 100 miliona dolara za film na koji je utrošeno jedva 20.

Tako da je sasvim prirodno pričati o nastavku i reditelj Rupert Wyatt planira da se vrati novim doživljajima Cezara. Iako je reditelj trebalo da snima „Londongrad“, priču o otravanom ruskom špijunu Aleksandru Litvinenku, priče koje se dobro sećamo jer se skoro desila, i kojeg će igrati trenutno aktuelni Michael Fassbender. Fox želi Wyatta i moguće je da će ga sačekati da se vrati filmu. Ipak, kako stvari stoje, majmunče će nam pre doći.

Iako se svi nadaju nastavku filma, scenario za sada ne postoji, kao i napomena ko će se od glumaca vratiti filmu.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...