•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ruski glumac Ivan Krasko oženio 60 godina mlađu studenticu

Osamdesetčetverogodišnji ruski glumac Ivan Krasko koji je poznat po više od 140 uloga u sovjetskim i ruskim filmovima oženio je svoju bivšu studenticu koja je 60 godina mlađa od njega, Nataliju Shevel.

Venčanje je obavljeno u trajnosti u krugu bliskih prijatelja i porodice u St. Petersburgu.

Uprkos mnogobrojnim kritikama, par je kazao da imaju vezu iz snova te da planiraju proširiti svoju porodicu uskoro.

Upoznali su se na Institutu liberalnog obrazovanja, nakon što mu je Natalia, koja je bila Ivanova studentica, počela slati poeziju koju je pisala za njega. Kazao je kako je to ostavilo veliku impresiju na njega. Glumac se ženio tri puta.

"Nakon njenih reči počeo sam se osećati kao muškarac nakon mnogo godina. Kao da se vratio deo mene koji mi je nedostajao", rekao je Ivan.

U intervjuu za rusku televiziju rekli su kako ne mogu zamisliti dan jedno bez drugog, te da žive zajedno u Ivanovom apartmanu u centru Moskve.

Veza pre braka je bila isključivo platonska, ali se Ivan nada kako će imati decu jer ih oboje žele i osećaju privlačnost jedno prema drugom.

"Prirodno je da ona oseća zabrinutost zbog nekih stvari u budućnosti, a za mene je ovo nova epoha života", rekao je glumac koji ima troje unuka.

Kako bi sprečio špekulacije o tome da se Natalia udala za njega iz interesa, kazao je kako se njegov testament uopšte nije promenio niti će.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....