•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ruski reality show je 'Igre gladi' u stvarnosti: Dozvoljene tuče, silovanja i ubistva

Rusija je pokrenula novi reality show koji je najbrutalniji ikada. Show "Game2: Winter" nazivaju stvarnim "Igrama gladi" jer će u njemu biti dozvoljeno sve, uključujući i silovanje i ubistvo.

Reality show će biti emitovan putem interneta 0-24 sata, a u njemu će učestvovati 30 muškaraca i žena koji će biti smešteni u Sibiru devet meseci gde temperature dosežu minus 40 stepeni i žive vukovi.

Učesnici će biti naoružani noževima i proći će trening preživljavanja ruske elitne jedinice Spetznaz. Ipak, nakon tog treninga biće prepušteni sami sebi.

Show je osmislio preduzetnik i milijarder iz Novosibirska Jevgenij Pjatkovski koji je kazao da je za otkup prava na emitovanje zainteresovano pet komercijalnih televizijskih kuća.

"Odbacujemo bilo kakvu odgovornost za dela učesnika, pa i ako budu silovani ili ubijeni. Mi nemamo ništa s tim. To će pisati i u ugovoru koji će svaki učesnik potpisati. I moraju biti svesni da se nalazimo na teritoriji Rusije i da poštujemo zakone. Ako nešto urade što nije u skladu sa zakonom biće uhapšeni", rekao je.

U showu neće biti televizijske ekipe snimatelja, već će kamere biti postavljene na svakog učesnika kao i na celo područje. Učesnici moraju biti mentalno zdravi i biti stariji od 18 godina. Učešće je dozvoljeno svim zemljama sveta, a biće osiguran simultani prevod na engleski, francuski, nemački, španski, kineski i arapski. Cilj je imati 15 muškaraca i 15 žena.

Učesnici će platiti za učešće 165.000 dolara ili će o njihovoj sudbini odlučivati gledaoci putem online glasanja. Pjatkovski veruje da će ovakav show privući bogate ljude koji vole rizik.

"Ovo će biti prava zima, prava šuma, s opasnom divljači i štetnim insektima. Imaćemo mere predostrožnosti, ali prvi punkt s pomoći je udaljen pola sata helikopterom", poručio je.

Učesnici će morati da love životinje i da pronalaze sami hranu koju će skladištiti za zimu, a zimi pecati ribu kroz rupe koje će napraviti u ledu. Cilj je da prežive od 1. jula 2017. godine do 1. aprila 2018. godine. Svaki učesnik će imati 100 kilograma opreme.

Svaki učesnik će moći da traži od gledalaca predmet koji im je potreban, a ukoliko im gledaoci odluče da pomognu uplatiće novac kako bi taj predmet bio kupljen. Ipak, ukoliko nekom život bude ugrožen i odluči da napusti show, imaće tzv. panic button (taster za hitne slučajeve) i helikopter će odmah doći po njega.

Još uvek nema informacijama o nagradama.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...