•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Russell Brand beskućnicima daje da spavaju u njegovoj vili

Russell Brand sve više vremena provodi kod svoje devojke Jemime Khan u Londonu.

Kako njegova vila, vredna nekoliko miliona dolara, u Los Angelesu ne bi zjapila prazna dok ga nema, glumac je dopustio beskućnicima da prespavaju u njoj, gledaju televiziju i kupaju se u bazenu. Brand je upoznao nekoliko beskućnika koji često obilaze njegov kvart u Los Angelesu i sprijateljio se s njima.

S obzirom na to da je Russellova vila u blizini slavnih poput Jennifer Aniston pobrinuo se da njegovi gosti ipak budu pod nadzorom kako ne bi gnjavili njegove poznate komšije.

- Russell zna da bi isprobavao svoju sreću i strpljenje svojih komšija kada bi njegovi gosti bili bez nadzora - rekao je izvor za Daily Star.

Brand je poznat po tome da voli da pomaže beskućnicima. Često im je na ulici delio novac, povezao ih autom i vodio na ručak. Jednom je čak pomogao muškarcu da zajedno s njim kopa po kontejneru.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....