•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Russell Brand se ponovo vraća komediji

Russell Brand se vraća komediji nakon što je shvatio da ga filmska karijera ne ispunjava.

Brand je u početku radio kao televizijski voditelj i stand-up komičar, a ubrzo je dobio nekoliko zapaženih filmskih uloga u filmovima "Forgetting Sarah Marshall", "Get Him to the Greek" i "Arthur".

Nakon poslednjeg filmskog angažmana, kada je u filmu "Rock Of Ages" glumio zajedno sa Tomom Cruiseom, Brand je odlučio da se udalji od Hollywooda.

"Počeo sam se osećati prazno i neispunjeno. Nedostajala mi je bliskost sa publikom. Nedostajalo mi je da budem u potpunosti iskren. Ljudi su me pitali da li želim da glumim u filmovima i ja sam pristao, želio sam to probati. Ali sada znam da čovek treba ostati veran onome šta zaista radi, onome što treba raditi, a to je za mene komedija. Komedija o stvarima koje su izazovne i uznemirujuće, ali koje su opet veoma tople i pune ljubavi", kazao je Brand za magazin The Sunday Times Culture.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu