•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ryan Gosling i Rachel McAdams su se mrzili

Prošlo je deset godina otkako je film 'Notebook' postao hit, a reditelj Nik Kasavetes (Nick Cassavetes) tek sada je otkrio kolika je nepodnošljivost postojala između glavnih glumaca Rajana Goslinga (Ryan) i Rejčel Mekadams (Rachel McAdams).

Iako se na ekranu činilo da između njih postoji hemija, tokom nastanka filma zapravo su se mrzili. Još šokantnija je činjenica da je holivudski glumac svoju kolegenicu, a kasnije i devojku, hteo da izbaci iz filma. Gosling, koji je odigrao nepopravljivog romantičara Nou Kalhouna (Noah Calhoun), molio je reditelja da pronađe neku drugu glumicu koja bi igrala Eli Hamilton (Allie), njegovu veliku ljubav.

- Možda nisam trebao ispričati ovu priču, ali oni se zaista nisu slagali na setu. Rajan me molio da je otpustim jer, kako je govorio, nije mogao raditi s njom - otkrio je Kasavetes.

Nerazumijevanje među njima bilo je toliko da su na jednom od sastanaka vrištali i derali se jedno na drugo. Rajan i Rejčel vezu su započeli nakon što su završili snimanje filma. Prekinuli su 2008., a zadnje tri godine Rajan je u vezi sa glumicom Evom Mendez (Mendes).

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...