•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ryan Reynolds kreće u misiju na Mars

Nakon što je odradio odličan posao i trenutno obara sve rekorde u ulozi Deadpoola, Ryan Reynolds bi mogao svoj kostim superjunaka zameniti astronautskim odelom u novome SF trileru Life.

Kako donosi Variety, Reynolds je još uvek u pregovorima za ulogu u filmu u kojem će glavnu žensku ulogu igrati zvezda Nemoguće misije Rebecca Ferguson. Svemirsku avanturu u kojoj će se radnja odvijati na Marsu režiraće Daniel Espinosa, dok će za scenarip biti zadužen uspešni dvojac Deadpoola Paul Wernick i Rhett Reese.

Originalna priča pratiće posadu Internacionalne svemirske stanice koji donose uzorak s Marsa i otkrivaju znakove života koji su inteligentniji nego što su očekivali.

Producenti filma o kome za sada još nije mnogo poznato su David Ellison, Dana Goldberg, Bonnie Curtis i Julie Lynn.

Reynolds je s Deadpoolom oborio rekord vikend otvaranja sa svetskom zaradom od 282.1 miliona dolara. Odmah je najavljen i nastavak koji stiže 2017. godine, a u međuvremenu ćemo Reynoldsa gledati u filmovima Truth in Advertising, The Hitman's Bodyguard i Criminal.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu