•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ryan Reynolds-ov Green Lantern spasava Avengers-e u Marvel/DC Crossover Art-u

Ryan Reynolds-ov Hal Jordan/Green Lantern stavlјa Infinity Gauntlet i spasava Avengers-e u urnebesnom fan-art-u. Između igranja Marvel-ovog Deadpool-a, glumac je ugacao u svet DC Films-a, igrajući naslovnu ulogu u filmu Martin Campbell-a Green Lantern iz 2011. Nedavno, nakon što je otkazao film nekoliko puta fanovima, Reynolds je ponovo prigrlio lik nakon što je lebdio na ideji da će biti u Zack Snider-ovoj Justice League.

U procesu deblokiranja glasina da će biti Hawkman u predstojećem filmu Dwayne Johnson-a, Black Adam, Reynolds je sugerisao da bi on mogao da se pojavi u projektu Justice League za HBO Max kao Green Lantern. Pratio ga je s vrlo editovanim kratkim klipom Green Lantern koji također sadrži isečke Deadpool 2 i Justice League bioskopske verzije, a da ne spominjemo Tom Cruise-a obučenog kao još jedan Green Lantern. Glumac se očigledno samo šali, ali fanovi su uzeli ideju i pobegli sa njom, smišljajući razne scenarije.

Među najnovijim scenarijima stiže i u obliku fan-art-a Erena Gurocaka, koji prikazuje Green Lantern umetnutog u Avengers: Endgame-ovu završnu bitku. Jedan kvadrat je obložen uskršnjim jajima, ali u središtu je Reynolds-ov DC heroj koji nosi Infinity Gauletlet i spreman je da pucne prstima.

Osim Green Lantern-a, u pozadini se pojavlјuje i niz drugih likova poput Iron Man/Tony Stark (Robert Downey Jr.), koji je pao pored štita Captain America (Chris Evans) i Thor-ovog (Chris Hemsworth) čekića. Ono što ovo čini smešnim je to što izgleda da je genijalac, milijarder jednostavno gledao dok Hal Jordan navlači Infinity Gauntlet - nešto što je uradio u Endgame-u. Tu su i Deadpool (i stara i nova verzija) i Wolverine (Hugh Jackman), a da ne spominjemo slomlјenu čašu Aviation Gin – Reynolds-ove kompanije za alkohol. Svakako, najzanimlјiviji detalј u fan-art-u je, međutim, pojava Cable-a, koga je igrao Josh Brolin koji je takođe predstavio Thanos-a u MCU.

Ovaj fan-art je očigledno napravlјen samo za zabavu. Ako postoji mogućnost da će fanovi ponovo videti Reynoldsa kako se oblači kao Green Lantern, to će biti kroz projekat Warner Bros. i DC, ali ne nužno i Justice League. To je moguće zato što studio gradi njegov multiverzum i prošle iteracije njegovih junaka, poput Green Lantern, može barem da stvori cameo. Dok Hal Jordan neće da se meša sa budućim Avengers poslovima, Reynolds će verovatno dugoročno sarađivati sa njima, pošto je potvrdio da je u fazi izrade za Marvel Studios njegov favorit Wade Wilson tj. Deadpool 3.

Podeli:



Preporucujemo