•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

S. Johansson: Svoju lepotu održavam uz pomoć jabukovog sirćeta

Lepoti plavokose glumice Scarlett Johansson dive se i muškarci i žene, a ona je održava na sasvim prirodan i jeftin način. Isprobavajući prirodnu kozmetiku, otkrila je da je najbolja tekućina za čišćenje lica – jabukovo sirće.

“Savršeno pomaže u borbi protiv akni” – otkrila je 28-godišnja glumica.

Slavna glumica predstavnik je glamura i seksipila, ali zanosna plavuša ističe kako izgled nije uvek njena najveća prednost.

Hollywoodska glumica ističe kako voli da se brine o svom telu i trudi se da se hrani što zdravije. “Živim realtivno zdravim načinom života. Nisam prestroga prema sebi. Volim izaći i uživati, popiti nekoliko čaša vina, ostati do kasno i priuštiti ponekad komad torte”, zaključila je Scarlett.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...