•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

SINOĆ SU ODRŽANE PREMIJERNE PROJEKCIJE FILMA "MAMA MIA! IDEMO PONOVO"!

Sinoć su održane svečane premijere romantičnog mjuzikla koji smo čekali čitavu deceniju, "MAMA MIA! IDEMO PONOVO" (MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN)!
OD DANAS JE FILM NA REDOVNIM REPERTOARIMA SVIH BIOSKOPA!

Premijerne projekcije održane su širom Srbije, dok su u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center i Kombank Dvorana organizovane svečane premijere. U bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Centerpremijeri su prisustvovali glumci predstave "Mamma Mia" iz Pozorišta na Terazijama, pevačica Bojana Stamenov, ambasadori Republike Grčke i Republike Hrvatske, njihove ekselencije Ilias Iliadis i Gordan Bakota i mnogi drugi. U bioskopu Kombank Dvorana film su gledale glumice Tamara Dragičević i Iva Štrljić, kao i mnogi drugi posetioci koji su imali priliku da uživaju u dobroj muzici i veseloj igri i da ponesu sjajnu uspomenu, fotografiju sa disko elementima inspirisanim muzikom iz filma. Zahvaljujući partnerima filma, kompaniji PODRAVKA, posetioci su dobili i lepe poklone Vegete NATUR. Na svim premijernim projekcijama, publika je imala priliku da uživa u jedinstvenoj atmosferi sa grčkih ostrva, muzici grupe ABBA i poletnoj energiji filma "MAMA MIA! IDEMO PONOVO"!

Bioskop Cineplexx UŠĆE Shopping Center


Bioskop Kombank Dvorana


Bioskop Arena Cineplex Novi Sad


Dobre vibracije se vraćaju na veliko platno, a Vegeta NATUR na meni! Vegeta NATUR plasirana je na naše stolove 2010. – iste godine kad je pesma švedske pop grupe ABBA „Mamma mia!“ ostvarila 6. mesto na britanskoj muzičkoj lestvici. Mjuzikl Mama Mia! deveta je najduže izvođena predstava na njujorškom Brodveju, a Vegeta NATUR u svom bogatstvu prirodnih ukusa ima baš 9 vrsta povrća. Osim toga, Vegeta NATUR je kulinarsko remek-delo nastalo kao rezultat odlične saradnje povrća, začina i začinskog bilja iz prirode i vrhunske tehnologije, dok je Mama Mia! Idemo ponovo filmsko remek-delo i rezultat vrhunske produkcije, tehnologije i talenta.


Film je od danas na redovnom repertoaru bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Cineplexx Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Tuckwood Cineplex, Roda Cineplex, Kombank Dvorana, Cine Grand Capitol Park Rakovica, Fontana, Arena Cineplex (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), Cineplexx Niš, Cineplexx Kragujevac Plaza, CineStar (Zrenjanin), CineStar (Pančevo), Vilin Grad (Niš), Kvart (Kraljevo), Eurocinema (Subotica), A. Lifka (Subotica), Ekran (Sombor), Art (Užice), Dom kulture Pirot, Leskovački kulturni centar, Kulturni centar Jagodina, LM (Šabac), Kulturni centar Gornji Milanovac, Centar za kulturu Smederevo, Kulturni centar Vrbas, Centar za kulturu Gračanica, Cineplexx Priština, Kino ABC (Priština), DokuFest (Prizren), Cineplexx MNE Delta City (Podgorica), Kadmus Cineplex (Budva), Cinema 213 (Nikšić), Centar za kulturu Tivat i preko mobilne opreme Mobil 3D Cinema Net i Cinemašina.

U subotu, 21.jula u 21 čas film "MAMA MIA! IDEMO PONOVO" otvara Revuju filmskih hitova na Letnjoj sceni Palićkog filmskog festivala.
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....