•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

SINOĆ ODRŽANA GLAMUROZNA PREMIJERA FILMA "ROCKETMAN"

Sinoć je u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center u 20 časova održana svečana projekcija filma "ROCKETMAN" o muzičkoj legendi, Eltonu Džonu, kojoj su prisustvovale mnoge poznate ličnosti: muzičari Leontina Vukomanović, Aleksa i Dragi Jelić, glumac Žarko Stepanov, voditelj i model Boško Jakovljević, fotograf Miša Obradović i mnogi drugi.

Glamur i sjaj koji je karakterističan za nastupe ovog poznatog umetnika bio je prisutan i sinoć u bioskopu, a publika je sa velikim nestrpljenjem očekivala početak filma o kome bruji ceo svet. Pre projekcije svi prisutni imali su priliku da se fotografišu u disko foto kutku, sa čuvenim Rocketman naočarima koje je Elton često nosio na svojim koncertima.
Posebno oduševljenje prošle večeri izazvao je mladi glumac, Taron Egerton, koji je u filmu otpevao sve pesme sam, pa je očekivano da je publika vrlo pozitivno komentarisala način na koji je ovaj talentovani umetnik izneo film.


Od 30. maja film će se prikazivati na redovnom repertoaru naših bioskopa: Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx 4D Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Tuckwood, Roda, Kombank Dvorana, Cine Grand Capitol Park Rakovica, Fontana, Arena (Novi Sad), Cineplexx Promenada (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), CineStar (Pančevo), CineStar (Zrenjanin), Cineplexx Niš, Cineplexx Kragujevac Plaza, Vilin grad (Niš), Eurocinema (Subotica), A. Lifka (Subotica), Abazija (Subotica), Ekran (Sombor), Kvart (Kraljevo), Art (Užice), Dom kulture Čačak, Leskovački kulturni centar, Kulturni centar Jagodina, LM (Šabac), Kulturni centar Gornji Milanovac, Centar za kulturu Valjevo, Centar za kulturu Mladenovac, Kulturni centar Novi Pazar, Cineplexx MNE Delta City (Podgorica), Cadmus Cineplex (Budva) i Cinema 213 (Nikšić).

ROCKETMAN“ je epska muzička fantazija i neverovatna ljudska priča o periodu kada se Elton Džon probijao ka vrhu. Film prati fantastično putovanje i transformaciju talentovanog klavijaturiste Redžinalda Dvajta od stidljivog momka do međunarodnog superstara Eltona Džona. Ovo je inspirativna i u isto vreme univerzalna priča sa kojom se mnogi mogu poistovetiti. Ispričana je kroz omiljene pesme Eltona Džona, koje izvodi zvezda Taron Egerton, o momku iz malog grada koji postaje jedna od najuticajnijih figura na svetskoj sceni pop kulture. U filmu „ROCKETMAN“ takođe glume i Berni Topin, Ričard Mejden u ulozi Eltonovog prvog menadžera, Džon Rid i Brajs Dalas Hauard u ulozi njegove majke.
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...