•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

SINOĆ ODRŽANA PREMIJERA DOMAĆEG FILMA "AJVAR"

UZ GROMOGLASAN APLAUZ I STAJAĆE OVACIJE, PUBLIKA ODUŠEVLJENO POZDRAVILA GLUMCE I AUTORE FILMA "AJVAR".
NA PREMIJERNIM PROJEKCIJAMA U BIOSKOPIMA KOMBANK DVORANA I CINEPLEXX UŠĆE SHOPPING CENTER.

Film "AJVAR" rediteljke Ane Marije Rossi sinoć je premijerno prikazan beogradskoj publici u bioskopima Kombank Dvorana i Cineplexx Ušće Shopping Center. Glamuroznoj atmosferi koja je vladala Kombank Dvoranom doprinelo je pozitivno uzbuđenje glumaca i autora filma, kao i veliki broj javnih ličnosti koji nisu krili oduševljenje što svojim prisustvom podržavaju ovaj projekat. Publika je aplauzom i povicima podrške pozdravljala umetnike koji su defilovali crvenim tepihom, a oni su im uzvraćali pozitivnim stavom i osmesima.



Posle crvenog tepiha u Kombank Dvorani, zahvaljujući prijateljima iz kompanije CarGo, koji su glumce i autore filma "AJVAR" vozili svojim najnovijim, luksuznim automobilima marke Jaguar
F PACE i I PACE (električno vozilo) oni su se poklonili i publici u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center, koja ih je pozdravila velikim aplauzom!

*CarGo je kao inovativna pomoć na putu ovom prilikom predstavio svoju novu biznis klasu luksuznih i najnovijih automobila koji su dostupni svim građanima na jedan klik, preko aplikacije CarGo. Biznis klasu već sada čini 50 automobila visoke kategorije, ali se do Nove godine očekuje i kompletiranje flote sa 150 luksuznih automobila, među kojima je Jaguar I-Pace, prvi potpuno električni Jaguarov model, zatim najnoviji Jaguar F Pace, Toyotu camry, Volkswagen Arteon i Renault Talisman.



Specijalan gost večeri bio je čuveni švedski glumac Johannes Khunke (serija Most) koji se pojavljuje u filmu "AJVAR" i koji nije krio uzbuđenje što je deo sjajne ekipe i što prisustvuje premijernoj večeri.


Film "AJVAR", produkcijske filmske kuće „Biberche“, u režiji Ane Marije Rossi, a po scenariju koji potpisuju rediteljka i Maja Todorović, u distribuciji Taramount filma, na redovni bioskopski repertoar stiže danas, 12. decembra.
Bioskopi u kojima možete pogledati film koji je oduševio publiku i kritiku i osvojio brojne prestižne nagrade su: Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx 4D Delta City, Cineplexx BIG Beograd, Roda, Tuckwood, Cine Grand Capitol Park Rakovica, Kombank Dvorana, Fontana, Dvorana kulturnog centra, Arena (Novi Sad), Cineplexx Promenada (Novi Sad), CineStar (Novi Sad), CineStar (Zrenjanin), CineStar (Pančevo), Cineplexx Niš, Vilin Grad (Niš), Cineplexx Kragujevac Plaza, Eurocinema (Subotica), A. Lifka (Subotica), Abazija (Subotica), Ekran (Sombor), Kvart (Kraljevo), Art (Užice), Cinemašina (Kruševac), Dom Kulture Čačak, Dom kulture Pirot, Lestkovački kulturni centar, Kulturni centar Jagodina, LM (Šabac), Kulturni centar Gornji Milanovac, Centar za kulturu Valjevo, Centar za kulturu (Bor), Centar za kulturu Smederevo, Centar za kulturu Mladenovic, Kulturni centar Lazarevac, Kulturni centar Novi Pazar, Centar za kulturu Požarevac, Dom kulture Trstenik, Kulturni centar Vrbas, SKC Obrenovac, Centar za kulturu Gračanica i putem mobilne opreme.

O FILMU: Vida (Nataša Ninković) i Bane (Sergej Trifunović) su bračni par koji već duže vreme živi u Stokholmu. Imaju uspešne karijere, dovoljno novca za pristojan život i psa, ali nemaju decu. Vida sumnja da Bane u Beogradu ima ljubavnicu, ali o tome ćuti. Dolaze za praznike u Srbiju, gde se u poznatom okruženju odvija uigrana koreografija koja se mnogo puta ponovila u njihovim gastarbajterskim životima. Ovog Uskrsa se taj zid ćutanja ruši.

Direktorka fotografije je Maja Radošević, scenografkinja je Mina Lazarević, kostimografkinja je Ksenija Terzović, a montažer je Mateja Rackov.
Film je srpsko crnogorska koprodukcija, producent filma je Nikolina Vučetić Zečević iz filmske kuće Biberche iz Beograda, koproducent je Ivan Đurović iz filmske kuće Artikulacija iz Podgorice. Film je podržan je od strane Filmskog centra Srbije, Ministarstva kulture Republike Srbije kao i Ministarstva kulture Republike Crne Gore.

Video sa svečane premijere u Kombank Dvorani možete pogledati putem sledećeg linka: https://youtu.be/2m6_alFFr1M

Trejler filma pogledajte putem linka:
https://www.youtube.com/watch?v=mqQSgQ1az0c&feature=youtu.be

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...