•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

SVETSKA PREMIJERA SERIJE BESA NA PRESTIŽNOM TALLINN BLACK NIGHTS

Druga sezona serije BESA, krimi trilera koji povezuje 8 zemalja i glumce sa različitih prostora, imaće svoju svetsku premijeru 22. novembra na prestižnom filmskom festivalu Black Nights koji se održava u Estoniji.

Nova sezona serija BESA, snimljena u produkciji Adrenalina i Telekoma Srbija, ne samo da je prva serije iz Srbije koja je uvrštena na prestižni festival, već je i prva naša serija koja je snimana u Estoniji i to na lokacijama koje su koristili poznati svetski reditelji poput Andreja Tarkovskog i Kristofera Nolana.

Kako su danas objavili organizatori festivala, druga sezona serije BESA našla se u selekciji od 181 projekata iz 74 zemalja sveta koje će se kritičarima i gledaocima predstaviti na festivalu koji se održava od 12. do 28. novembra.

“Kao i svakom producentu, važno mi je da se serija dobro pozicionira i na internacionalnom tržištu i da potvrdi uspeh na festivalima, ali moram da priznam, još važnija mi je reakcija publike i zato sam jako uzbuđena zbog svetske premijere druge sezone. Na kraju dana, najvažnije je osvojiti srce običnog gledaoca, a to možete samo sa dobrom pričom i pažljivim kastingom. Sve ostalo je standard koji se u današnjoj produkciji dramskih serija jednostavno podrazumeva,” rekla je Tea Korolija, producentkinja serije Besa i direktorka Adrenalina.

Filmski festival BLACK NIGTHS, jedini je festival u severnoj Evropi i baltičkom regionu, a pripada grupi festivala koju čine festivali poput Berlina, Kana, Venecije, Karlovih Vara, Varšave i San Sebastijana.

Naši gledaoci nove epizode mogu da prate od 27. novembra subotom i nedeljom od 21h na SUPERSTAR, a par dana kasnije, 1.decembra, i na PRVA TV.

Podeli:



Preporucujemo