•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

SVEČANA PREMIJERA FILMA "GRDANA GOSPODARICA ZLA" U SREDU 16.OKTOBRA

JEDAN OD NAJOČEKIVANIJIH FILMSKIH NASTAVAKA STIŽE U NAŠE BIOSKOPE!
JEDINSTVENA ANĐELINA DŽOLI JE GRDANA GOSPODARICA ZLA.

Film koji ceo svet čeka sa velikim nestrpljenjem "GRDANA GOSPODARICA ZLA" (MALEFICENT: MISTRESS OF EVIL) premijerno će biti prikazan u sinhronizovanoj verziji u sredu 16. oktobra u 18:30 časova u bioskopu Cineplexx Ušće Shoping Centar!

Spektakularni filmski nastavak bajke na kojoj su odrasle generacije pravo je bioskopsko iskustvo koje se ne sme propustiti! Uživate već na premijernoj večeri u raskošnim kostimima, bojama, zvucima i fantastičnoj izvedbi tri glavne glumice. Svoje glasove likovima u sinhronizovanoj verziji pozajmili su Ivana Knežević, Anica Dobra, Marina Aleksić, Vukašin Jovanović, Stevan Piale, Marko Janjić, Mladen Sovilj, Dušan Premović, Milan Čučilović, Jelena Anđelković, Milena Moravčević, Tamara Pavlović, Elizabeta Đorevska, Marko Marković. Svečanoj premijernoj projekciji prisustvovaće deo glumačke ekipe kao i reditelj sinhronizacije Vladimir Marković Looney.

"GRDANA GOSPODARICA ZLA" od 16. oktobra prikazivaće se u odabranim bioskopima, a na redovni repertoar stiže u četvrtak 17. oktobra u 2D i 3D tehnologiji, titlovano i sinhronizovano na naš jezik.



U Diznijevoj avanturi “GRDANA GOSPODARICA ZLA”, nastavku filma iz 2014. godine koji je bio hit na bioskopskim blagajnama, Grdana i njena kuma Ružica počinju da preispituju složene odnose kojima su vezani, dok ih predstojeći događaji navode na različite smerove. Neočekivani saveznici i mračne nove sile ulaze u igru.
Godine su bile naklonjene Grdani i Ružici. Njihov odnos, rođen iz slomljenog srca, osvete i ultimativne ljubavi, cveta. Ali mržnja između ljudi i vila i dalje postoji. Predstojeće venčanje između Ružice i princa Filipa je povod za veliko slavlje u kraljevstvu, jer takvi događaji i služe zbližavanju dva sveta. Kada neočekivani susret uvede novu, moćnu alijansu, Grdana i Ružica biće na suprotstavljenim stranama, stavljajući na proveru njihovu odanost i postavljajući pitanje da li one zaista mogu biti prava porodica.
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...