•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sabrina (1995)

Sabrina Ferčajld je ćerka Tomasa, vozača koji radi kod porodice Larabi. Sabrina je zaljubljena u Dejvida Larabija koji Sabrinu ni ne primećuje. Sabrina kasnije odlazi u Pariz da pohađa kulinarsku školu. Nakon nekog vremena vraća se kući kao prava lepotica koju Dejvid primeti na stanici, ali koju ne prepoznaje. Ponudi se da je odveze kući i kada shvati da je to Sabrina vozačeva kći koju je godinama ignorisao, ludo se zaljubljuje u nju.

Dejvidov stariji brat Lajnus se boji da bi to moglo da pokvari veridbu sa devojkom koja je iz bogate porodice. Ako bi venčanje bilo otkazano, propao bi i veliki posao koji on ima sa njenom porodicom. Odlučuje da se umeša i pokušava Sabrinu da odgovori da ostavi njegovog brata Dejvida. Tokom razgovora Lajnus se sve više zbližava sa Sabrinom i zaljubljuje se u nju.

Ovo je rimejk istoimenog filma iz 1954. godine.

Žanr:komedija, romansa, drama
Godina:1995
Reziser:Sydney Pollack
Scenario: Samuel A. Taylor
Uloge:Harrison Ford, Julia Ormond, Greg Kinnear
Uzrast:PG
Award:1 osvojena
Studio: Constellation Entertainment
Zemlja:Nemačka
Jezik:Engleski
Trajanje:127 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....