•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Sabrina veštica tinejdžerka' konzumirala droge na veliko

Nakon što je Nick Carter otkrio da se dugo borio sa zavisnošću o drogama i alkoholu, isto je napravila još jedna bivša dečja zvezda. Glumica Melissa Joan Hart danas ima 37 godina, u braku je i majka tri dečaka, ali nekad je živela zaista divlji život. U svojim memoarima 'Melissa Explains It All' otkrila je da je eksperimentirala sa drogama kao što su ecstasy, meskalin, halucinogene gljive i marihuana.

“Oko godinu ipo dana sam eksperimentirala sa marihuanom, ecstasyjem, halucinogenim gljivama i meskalinom” - priznala je glumica. Otkrila je da je 1999. godine uzela ecstasy u Playboyevoj vili u Los Angelesu pa se ljubila sa nekom devojkom na zadnjem delu limuzine. Potom se fotografisala za Maxim.

Osim toga, navela je i kako je odbila kokain koji joj je nudila Paris Hilton. “Bila sam okružena lošim ljudima. Nije mi se sviđalo uzimati droge i izgubiti kontrolu” - zaključila je Melissa govoreći o divljem delu svog života.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...