•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sada su slavni, a nekada su bili dileri droge

Slavne ličnosti sada uglavnom vode računa o reputaciji, ali neki su iza sebe ostavili prilično buran život.

Veliki broj njih je odrastao u nemaštini i okrenuo se dilovanju droge kao načinu preživljavanja. Predstavljamo vam nekoliko takvih.

Idris Elba danas je poznati glumac i muzičar, ali se nekada bavio raznim poslovima. U mladim danima radio je kao domar, neko vreme je bio DJ, a priznao je i da je dilovao drogu. U jednom je intervjuu je rekao da je prodavao narkotike širom Njujorka, ali je mračnu prošlost ostavio iza sebe čim je ušao u glumačke vode.

Poznati američki reper 50 Cent počeo je da se bavi dilovanjem droge još u 12. godini. U to vreme je živeo sa bakom, jer mu je majka, takođe diler droge, umrla kada je imao samo osam godina.

“Kada odrastaš bez novca, onda ga moraš nabaviti jer je on spas, a zaradio sam tako što sam prodavao drogu”, priznao je reper. Policija ga je nekoliko puta privodila zbog posedovanja marihuane, sve dok nije završio i u zatvoru. Pretilo mu je devet godina. Njih nikada nije odslužio jer je provodio vreme u jednom kampu baveći se dobrotvornim radom.

Jay Z je takođe dilovao drogu i to u tinejdžerskim danima u Bruklinu. Nakon što su mu ujaka ubili takođe zbog dilovanja, otac je ostavio njega i majku. Majka je znala za njegov “posao”, a opravdavala ga je činjenicom da im je potreban novac. U javnosti je poznata svađa Jay Z-ja i Krisa Brauna koji je repera optužio da je ubio čoveka, što nikad nije potvrđeno.

Mark Volberg nije uvek bio dobrica kakvim se prikazuje u filmovima. U tinejdžerskim godinama je često upadao u nevolje, ulične tuče i bavio se dilovanjem droge. Prvi put je završio u zatvoru u 16. godini i tada je shvatio da tako više ne može. U okretanju novog lista u životu mu je pomogao brat Doni.

Snoop Dogg je nekada bio problematičniji nego što je sad. Još kao srednjoškolac u Kaliforniji prodavao je drogu svojim vršnjacima i to ne bilo kojim. Kameron Dijaz koja je išla u istu školu kao i Snoop Dogg, priznala je da je od repera kupila marihuanu. To je kasnije i sam reper priznao.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...