•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

"Safe House"... uskoro

"Safe House" naziv je novog filma u kome igraju Denzel Washington i Ryan Reynolds. Radi se o akcionom trileru koji u bioskope stiže 10. februara 2012. Iako smo navikli da Denzel uvek igra dobrog momka, to nije slučaj sa ovim filmom.

Washington glumi Tobina Frosta, bivšeg CIA agenta koji se pretvara u ubicu. Tobin se ipak predaje, a istragu o njemu vodi Matt Weston, lik Ryan-a Reynolds-a, ali uskoro postaje jasno da je na slobodi neko puno opasniji od samog Tobina.

Videćemo kako će se Denzel Washington snaći u ulozi negativca, ali sumnjamo da će loše odigrati. Ryan Reynolds, poznat i kao bivši muž Scarlett Johansson, je ove godine na vrhuncu karijere, a još jedan film sa malo većim budžetom sigurno će doprineti njegovoj karijeri.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...