•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sally Field dobila zvezdu na Bulevaru slavnih

Oskarovka Sally Field konačno je dobila zvezdu na holivudskoj Stazi slavnih, tri decenije pošto je osvojila prvog Oscara, prenose agencije.

Ova šezdesetsedmogodišnja američka glumica našalila se na račun svoje uzbudljive karijere koja traje pet decenija i tokom koje je dva puta osvojila Oscara, za filmove "Norma Re" iz 1979. i "Mesta u srcu" iz 1984.

- Imala sam uspone i trudila sam se da učim iz padova, rekla je ona prilikom otkrivanja svoje zvezde, 2.524 na čuvenom Holivudskom bulevaru, koji svake godine privlači milione turista.

- Imala sam ljubavnu scenu s pelikanom, ali sam imala i ljubavnu scenu s Paulom Newmanom, rekla je Field koja je poslednji put nominovana za Oscara prošle godine za ulogu u istorijskoj drami Stevena Spielberga "Linkoln".

Field se trenutno pojavljuje u filmu "Čudesni Spajdermen 2".

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...