•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako znaÄajna, ili bilo Å¡ta Å¡to se tiÄe sveta kinematografije, možete nam poslati vaÅ¡a viÄ‘enja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 reÄenica, reÄi poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima sliÄne neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Salma Hayek - Nisam imala za stanarinu, ali sam imala skupe haljine

Kada se preselila u Los Angeles, nije imala posla, ali joj je ormar bio pun Chanelovih haljina kojima nije mogla platiti stanarinu.

Glumica Salma Hayek tvrdi da je beskorisno imati dizajnersku odjeću u ormaru kada nemate novca. Prisetila se vremena kad je tek došla u Los Angelesu i imala je ormar pun haljina s potpisom, ali je bila švorc.

“Gledala sam taj ormar u kojem je bilo toliko skupih haljina, pogotovo Chanelovih, i kroz glavu mi je prolazila samo jedna misao: da bar ovim haljinama mogu platiti stanarinu. Skupocene haljine nisu mi tada bile od koristi jer nisam imala posao” – prisetila se Salma.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...