•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Salma Hayek: Osećam se seksipilnijom više nego ikada

Salma Hayek Pinault izjavila je kako se oseća više seksipilnijom nego ikad i da je sada u najboljim godinama.

U intervjuu za magazin The Edit, 48-godišnja glumica izgleda izazovno u seriji crno-belih fotografija gde ponosno pozira fotografu.

"Nikad nisam vežbala, ali sada se bavim jogom", priznala je Salma dodavši: "Oduvek sam bila bucmasta jer volim svoju hranu i iskreno, volim svoje vino".

"Moram reći da što više naginjem ka 50. godini, osećam se sve bolje. Gore sam izgledala dok sam bila mlada! Sad sam u dobroj formi", priznala je zgodna glumica.

Dodala je kako joj je karijera pod kontrolom i da je trenutno najzaposlenija kako pamti za sebe.

"Zanimljivo je to što nikad nisam razumela odakle je to sve došlo. Možda zato što, kad nešto preterano i ne želiš, nisi očajan", rekla je Hayek.

"Ove godine ćete videti moj najbolji rad života jer sam imala priliku i jer su mi reditelji dali ulogu", kazala je Salma.

"Poprilično sam niska. Imam zaobljeno telo i nisam poput drugih devojaka iz komšiluka s kojima nije lako odraditi casting za film. Ne uklapam se u stereotipe žena koji bi trebali nastaviti sa radom. Ali ima nešto u karmi. Verujem u karmu", rekla je Salma.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila