•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Samo četiri dana nakon venčanja slavni glumac traži poništenje braka

Samo četiri dana nakon što se u Las Vegasu oženio, 55-godišnji Nicolas Cage traži poništenje braka sa 21 godinu mlađom Erikom Koike.

Cage je zahtev za poništenje braka podneo u sredu, piše Independent. Ako mu taj zahtev bude odbijen, tražiće razvod braka.

U vezi s Erikom bio je godinu dana, a da brak neće srećno završiti bilo je očito i prilikom vađenja dozvola za njega. Naime, vidno pijani Cage je okupljenima glasno rekao da će mu supruga uzeti sav novac.

Erica je hodala ispred njega, slušajući kako on spominje i njenog bivšeg dečka, koga je nazvao dilerom. Čak joj je rekao da se ne želi oženiti njome.

"Nisam to nikad ni tražila", dobacila je ona na što ju je on pogurao prema jednom od soba i sa smiješkom rekao: "Idemo".

Cageu je ovo četvrti brak. Prvi s Patriciom Arquette trajao je šest godina, od 1995. do 2001. Drugi, s kćerkom Elvisa Presleya Lisom Marie trajao je svega 107 dana. Brak su sklopili 2002., razišli su se tri meseca kasnije, a sudski epilog braka stigao je tek 2004.

Čim je dobio službeni razvod, Cage se opet oženio. Njegov treći brak s Alice Kim trajao je najduže, čak 14 godina te su dobili i sina Kal-Ela.

Cage ima i sina Westona s bivšom devojkom, glumicom Christinom Fulton.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...