•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Samuel L. Jackson i Keanu Reeves konačno u istom filmu?

Iako nisu nikada glumili ni u jednom filmu zajedno, Keanu Reeves i Samuel L. Jackson zvuče kao fenomenalan par koji bi se mogao pojaviti na bioskopskim platnima. Kako se čini, Jackson ne samo da nema s tim problem, već se i aktivno trudi da ga ostvari.

U svojoj epizodi podcasta ‘Meet the Movie Press’, novinar Simon Thompson objavio je šta mu je tačno rekao glumac kada je bio priupitan oko svoje uloge Nicka Furyja i samostalnih filmova. Iako je film o ‘šefu’ S.H.I.E.L.D.-a nešto što bi razveselilo mnoge ljubitelje stripa, ipak to nije nešto što Jackson želi da snima.

– U stvari je manje zainteresovan za to nego što je pre bio. Ono što sad želi da snima, radije nego film o Nicku Furyju, jeste “John Wick 3” sa Laurenceom Fishburneom i Keanuom Reevesom. Obožava filmove o Johnu Wicku. Želi se ubaciti u to. Ozbiljno, smatram da će učiniti šta god treba da bi nastupio u trećem Wicku – potvrdio je novinar.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu