•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sarah Jessica Parker: 'Smeta mi što me stalno upoređuju s Carrie Bradshaw'

Sarah Jessica Parker nikako ne može pobeći od lika koji je glumila u seriji 'Seks i grad', jednoj od najpopularnijih serija svih vremena. Sarah Jessica Parker koja je igrala lik Carrie Bradshaw u popularnoj seriji 'Seks i grad', požalila se u razgovoru za Harper's Bazaar Arabia da joj smeta to što je svi neprestano upoređuju s likom koji je glumila. Kaže da ona nikada nije razgovarala sa svojim prijateljicama kao što je to Carrie činila, a ni odnosi s muškarcima ne izgledaju joj kao u seriji.

'Ja joj nimalo ne nalikujem. Nisam stručnjakinja ni za seks, ni za žene, ni za izlaske ni za romantiku. Samo sam glumila takvu ženu', istakla je Sarah. Budući da je godinama glumila lik moderne Njujorčanke kojoj je samo moda na pameti, mnogi misle da i privatno prati sve modne trendove, ali to nije istina.

Kako je objasnila, u svakodnevnom životu najčešće je u sportskom izdanju jer ima brojne privatne i poslovne obveze pa joj je najvažnija udobnost. Ali to je nije sprečilo da se otisne u dizajnerske vode. Dizajnirala je kolekciju cipela pa očigledno ima neke sličnosti s Carrie koja obožava cipele.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...