•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Saša Baron Koen ponovo peva na filmu

Zvezda filma "Borat", Saša Baron Koen, pridružiće se ekipi glumaca koju okuplja Tom Huper za mjuzikl "Jadnici". Vrlo zvučna imena aktuelne kinematografije kao što su Hju Džekmen, Rasel Krou, En Hedavej potrudiće se da mjuzikl sa Brodveja prebace na velika platna. U muzičkoj adaptaciji čuvenog francuskog klasika Koen, koji trenutno igra u Skorsezeovom filmu "Hugo", će se pojaviti u ulozi gospodina Tenardijea.

Inače, Koenu ovo neće biti prvi put da peva na filmu. U filmu Tima Bartona, "Svini Tod, demonski berberin iz Ulice Flit" iz 2007. godine, koji je takođe filmska adaptacija brodvejskog mjuzikla, nastupio je uz Džonija Depa, Helen Bonam Karter i Alana Rikmena.

Režiser filma Tom Huper je najavio da će se njegovo trodimenzionalno izdanje ovog filma držati tradicionalnih, dvodimenzionalnih metoda, kako publiku ne bi otuđio od radnje filma. Kako će sve to izgledati, videće se iduće godine.

Očekujemo....

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....