•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Saša Baron Koen u ulozi tajnog agenta u novom filmu

Sledeći film Saše Baron Koena, autora Borata, Bruna i Ali Džija, pratiće avanture tajnog agenta sličnog Džejmsu Bondu.

Koen i scenarista Fil Džonston dogovorili su saradnju sa studijom "Paramount Pictures". Priča prati agenta koji traži svog izgubljenog brata, koji je opisan kao fudbalski huligan - moron.

Mediji navode da će Saša Baron Koen, nakon što završi scenario igrati glavnu ulogu, kao i u njegovim ranijim ostvarenjima.

Koenov poslednji film Diktator beleži sjajne rezultate i zaradu, a jednog od najboljih komičara publika će imati priliku da vidi u adaptaciji romana "Jadnici" sa Raselom Krouom i Hjuom Džekmenom.

vijesti.me
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu