•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Scarlett Johansson i Pilou Asbæk ponovno zajedno u filmu 'Duh u oklopu'

Scarlett Johansson i Pilou Asbæk ponovno će glumiti zajedno u filmu DreamWork studija Duh u oklopu, donosi Variety. Par koji je već uspostavio hemiju u filmu Lucy (2014), pokušaće još jednom da ponovi taj uspeh. Film će prema scenariju Jonathana Hermana režirati Rupert Sanders na čelu s filmskom kućom Paramount koja će finansirati celi projekat.

Duh u oklopu biće baziran na međunarodno priznatom SF nasleđu, japanskom animiranom filmu iz 1995. godine koji je režirao Mamoru Oshii prema istoimenoj mangi iz 1991. godine. Radnja je smeštena u 2029. godinu kada su mnogi ljudi postali kiborzi zamenivši neke svoje delove tela veštačkim implantatima. Ali mozak se ne može zameniti i on predstavlja „duha“ tj. ljudski identitet koji je nalazi u oklopu mehaničkog tela.

Scarlett Johansson je agentica Motoko Kusanagi koja radi za policiju i vodi elitnu jedinicu pod nazivom Sektor 9 zaduženu za najopasnije kriminalce, a Asbæk će igrati njenog partnera Batoua. Njihov zadatak je naći tajnovitog majstora lutaka, hackera koji uspeva probiti barijeru oklopa i direktno manipulisati duh nekih građana, nateravši ih da čine zločine za njega.

Duh u oklopu u bioskopima se očekuje 31. marta, 2017. godine.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu