•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Schwarzenegger samo 4 dana na „Expendables 2“

Snimanje je već započelo sa „The Expendables 2“, ali ako ste očekivali da će Arnold Schwarzenegger imati veću ulogu u filmu, prevarili ste se. Ponovo će imati kratku, doduše, malo dužu od prethodne, ali ipak manje značajnu.

Poslednja je trajala 47 sekundi. Ova bi mogla da se razvuče i do par minuta. Snimljena je tokom noći, kako bi glumac mogao da nastavi sa dnevnim obavezama svog matičnog posla. Pride, započeo je sa snimanjem „Last Stand“ projekta.

Osim ove ludo zanimljive vesti imamo još jednu u tom duhu; Chuck Norris je u komšiluku, u Sofiji, pa ako ste željni da upoznate ikonu nečega, pravac stanica po vašem izboru i u zagrljaj glumcu.

Simon West planira svoj film da prikaže avgusta meseca 2012.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...