•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Scorned (2013)

Zaljubljeni par Sadie i Kevin odu na romantični vikend u kuću na plaži njenog oca. Ali sve potpuno promeni SMS koji Kevinu pošalje Sadiena najbolja prijateljica Jennifer, u kome se otkrije da su njih dvoje imali aferu.

Ako planiraš prevariti svoga partnera, pazi da ne budeš uhvaćen. A ako te uhvati, nadaj se da tvoj partner nije potajno lud. Kevin će to doznati na teži način kada njegova devojka Sadie otkrije da je imao vruću aferu s njenom najboljom prijateljicom.

Sada je Sadie isplanirala romantični izlet za vikend samo za njih troje, ispunjen užasom, patnjom i bolesnim psihoseksualnim igricama. Zamka je postavljena. Zabava je počela. A ove noći, još će se jedanput pokazati da su paklene muke mačji kašalj prema prezrenoj ženi.

Žanr:triler
Godina:2013
Reziser:Mark Jones
Scenario:Mark Jones, Sadie Katz
Uloge:Viva Bianca, Brooklynn Brokaw, Doug Drucker
Uzrast:R
Studio:Horse Head Pictures, ITS Capital, Scorned llc
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:86 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...