•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Scorsese režira seriju o životima Micka Jaggera i Davida Bowieja

Tema nove dramske serije koju će režirati Martin Scorsese (70) i Terence Winter(52) biće razuzdani život Micka Jaggera (70) i Davida Bowieja (66) 1970-ih. Serija će prikazati koliki su uticaj droge imale na stvaralaštvo obajice muzičara i kako je u to doba funkcionisala muzička industrija u New Yorku.

Seriju će producirati sam Jagger. Iako David i Mick u seriji neće glumiti, događaji koje će prikazati biće snimljeni prema njihovim iskustvima, prema istinitim događajima.

“David i Mick već su pre nekoliko godina imali ideju da snime seriju kojim bi raskrinkali koliko je zapravo ljigava muzička industrija bila i kako su vodeći ljudi industrije izrabljivali muzičare samo kako bi zaradili. Niko nije imao nikakva prava - otkriva izvor blizak muzičarima.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...