•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Scorsese tvrdi da će svi njegovi budući filmovi biti 3D

Martin Scorsese je toliko zavoleo 3D tehnologiju snimanja filmova, da tvrdi da će svi njegovi filmovi u budućnosti biti 3D. On kaže da ima nečega u 3D-u što dodaje slici nešto što vas vodi u drugu zemlju u kojoj ostajete i jako je lepo mesto.

Scorsese dodaje da je mislio da nikada neće imati priliku da snima 3D i da je sam početak rada u ovoj tehnologiji bio jako zahtevan. Ali je ipak nakon gledanja 3D verzija Alfred Hitchcock-ovg "Dial M for Murder" i "The House of Wax," iz 1953. dobio inspiraciju.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu