•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Scott Pilgrim vs. the World (2010)

Upoznajte šarmantnog i nezaposlenog Skota Pilgrima. Ovaj 22-godišnji bas gitarista u garažnom bendu “Seks Babom” upravo je upoznao devojku svojih snova. Bukvalno. Ali postoji jedna kvaka u osvajanju srca neuhvatljive i misteriozne Ramone Flauers. Njenih sedam bivših momaka jure ga da bi ga ubili. Skot Pilgrim nikada nije imao problema da nađe devojku, međutim, ovih sedmorice momaka nije lako otarasiti se.

Devojka koja mu je, kao tinejdžeru, pomutila razum, vratila se u grad i ponovo mu poremetila život. Međutim, on ubrzo otkriva da njegova nova ljubav ima neverovatnu prošlost: Zločinačko udruženje bivših momaka koji kontrolišu njen ljubavni život i spremni su da urade sve kako bi ga eliminisali.

Dok se Skot zbližava s Ramonom, mora da se suoči sa sve surovijom galerijom likova iz njene prošlosti – od notornog skejtera, preko rok zvezde vegana, do zastrašujućih identičnih blizanaca. Ako misli da osvoji srce svoje istinske ljubavi, moraće sve da ih pobedi pre nego što igra zaista bude završena.

Žanr:akcija, komedija, fantastika
Godina:2010
Reziser: Edgar Wright
Scenario: Michael Bacall
Uloge: Michael Cera, Mary Elizabeth Winstead, Kieran Culkin
Uzrast:PG-13
Award:6 osvojenih
Studio: Universal Pictures
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:112 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....