•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sean Penn glavna zvezda HBO-ove miniserije 'American Lion'

Dosadašnje televizijske uloge Seana Penna su moglo bi se reći…raštrkane. TV serija Mala kuća u preriji (Little House On The Prairie) obeležila je sam početak njegove karijere, ali i nakon što je postao slavan zahvaljujući filmskim ulogama, glumac se povremeno vraćao u svet serija u posebnim epizodama serija Ellen, Prijatelji kao i u Dva i po muškarca.

Iako su možda do sada sitcomi predstavljali Pennu sitna zadovoljstva, njegovo sledeće pojavljivanje na malim ekranima biće glavna uloga prestižnog projekta koji već sada pleni pažnju. Radi se o HBO-ovoj miniseriji, adaptaciji Pulitzerom nagrađenog romana Jona Meachama iz 2008. godine American Lion (Američki lav).

Za scenario za istoimenu biografsku seriju sedmog američkog predsednika Andrewa Jacksona zaslužan je dvojac Doug Miro i Carlo Bernard čija se saradnja pokazala izuzetno uspešnom u hvaljenoj seriji Narcos.

Jon Meacham je u svojoj knjizi doneo celokupni portret ovog značajnog predsednika koji je zauvek promenio Ameriku, a čije je protivrečne odluke često teško razumeti. Osnivač Demokratske stranke sa jedne je strane proterao Indijance sa njihove zemlje, dok je s druge strane riskirao sve kako bi se zauzeo za najugroženije građane.

Serija još traži reditelja koji će na male ekrane doneti ovo veliko delo, a detaljnije informacije očekuju se uskoro iz HBO-a koji je projektu dao zeleno svetlo.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...