•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Seann William Scott

Seann William Scott, rođen 3. oktobra 1976. godine je američki glumac i komičar. Najpoznatiji je po ulozi Steve-a Stifler-a u serijalu “American Pie”. Igrao je i uloge u filmovima: “Final Destination”, “Road Trip”, “Dude”, “Where's My Car?”, “Evolution”, “The Rundown”, “The Dukes of Hazzard”, “Role Models”, “Cop Out”, i “Goon”.

Scott je najmlađi od sedmoro dece rođene u Cottage Grove-u u Minesoti u porodici domaćice Patricia-e Anne i radnika William-a Frank-a Scott-a. Njegov najstariji brat Daniel je pomogao osnivanje “The Onion”-a i bio je jedan od prvih pisaca koji su radili za njega. Dok je radio u lokalnom pozorištu i besplatno gledao sve filmove koje je mogao, dobio je želju da postane glumac. Završio je na Crestview Elementary School i Park High School. Nakon završetka škole, krenuo je na Glendale Community College, a njegov prvi profesionalni nastup na televiziji je bio u spotu grupe Aerosmith za pesmu "Hole in My Soul".

Scott-ov prvi komercijalni uspeh je bio 1999. godine sa filmom “American Pie” u kome je tumačio ulogu Steve-a Stifler-a, koju je reprizirao i u natavcima “American Pie 2” i “American Wedding”. U najnovijem nastavku ovog ostvarenja “American Reunion” će se ponovo naći u ulozi Steve-a Stifler-a, a premijera ovog ostvarenja je najavljena za 6. april 2012. godine.

Marta 2012. godine je potvrđeno da se Scott verio sa modelom Lindsay Frimodt.

Filmografija:

1996 Unhappily Ever After

1996 Hole in my Soul

1997 Born Into Exile

1998 Something so Right

1998 Chad's World

1999 American Pie

2000 Nox

2000 Final Destination

2000 Road Trip

2000 Dude, Where's My Car?

2001 Evolution

2001 American Pie 2

2001 Jay and Silent Bob Strike Back

2002 Stark Raving Mad

2003 Bulletproof Monk

2003 Old School

2003 American Wedding

2003 The Rundown

2005 The Dukes of Hazzard

2006 Ice Age: The Meltdown

2007 Trainwreck: My Life as an Idoit

2007 Southland Tales

2007 Mr. Woodcock

2008 The Promotion

2008 Role Models

2009 Ice Age: Dawn of the Dinosaurs

2009 Balls Out: Gary the Tennis Coach

2009 Planet 51

2010 Cop Out

2010 Jackass 3D

2012 Goon

2012 American Reunion

2012 Movie 43

2012 Ice Age: Continental Drift

Podeli:



Preporucujemo

Ostrov (2006) (2006)
Repertoar Cineplexx Niš bioskopa od 23. juna do 29. juna
Premijera filma „Gligorićeva Mar del Plata – Kraljeva...
Do sada najvise filmova na Ravno Selo festivalu -...
Oni žive - Izložba „Svesvrstani“ Uroša Krčadinca u...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 23. do 29. juna
Mreža kinoprikazivača Srbije održala savetovanje...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 23. do 29....
Repertoar Cineplexx Niš bioskopa od 16. juna do 22. juna
The Man Who Sold His Skin (2020) (2020)
„Sewn Mouth“ otvara „Slaughter Heavy Metal...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet Niš
Međunarodni umetnički projekat “Remix Comix” podržan...
Memory (2022) (2022)
Snowpiercer (2013) (2013)
Serebryanye konki (Silver Skates) (2020) (2020)
Nerve (2016) (2016)
Strastvena sonata zatvara sezonu Kolarac tvoj svet muzike
Nišvilu – 2, Love festu - 7 miliona!
Contratiempo (The Invisible Guest) (2016) (2016)
Palić Film Festival - prva vest - Nikolaj Nikitin i Julija...
Bašta Fest objavio muzički program
Perfetti sconosciuti (Perfect Strangers) (2016) (2016)
Specijalnim mini koncertom gosta iznenađenja i...
Sutra otvaranje izložbe „Svesvrstani“ Uroša...
Ekskluzivna pretpremijera filma ELVIS 22. juna i party sa...
Filmovi koje sutra možete pogledati na Beldocs festivalu
BINA - Otvorena izložba „Evropska nagrada za savremenu...
Film „Posle zime“ zatvara deveti Bašta Fest
Novi Sad – Evropska prestonica kulture 2022 - Izložba...