•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Seki Sablić nagrada 'Pavle Vuisić'

Nagrada "Pavle Vuisić", koja će biti uručena na otvaranju ovogodišnjih "Filmskih susreta" u Nišu, pripašće glumici Jelisaveti Seki Sablić.

Kako saopštavaju iz Udruženja filmskih glumaca Srbije, odluku da ova prestižna glumačka nagrada pripadne Seki jednoglasno je doneo žiri sastavljen od predhodna tri laureata - Mihajla Janketića, Petra Božovića i Marka Nikolića.

Svojom specifičnom glumačkom nijansom, neponovljivim šarmom i sugestivnošću likova koje je tumačila na filmu i televiziji u više nego bogatoj karijeri, sasvim zasluženo ulazi u red laureata nagrade koja nosi ime velikana srpske kinematografije - navodi se u obrazloženju žirija.

Priznanje “Pavle Vuisić” je nagrada za životno delo koja se dodeljuje umetniku za izuzetan doprinos umetnosti glume na filmu i televiziji. Ustanovljeno je 1994. godine, a do tada se zvalo "Slavica".

Seka Sablić dosada je nagrađena najvišim priznanjima - "Dobričin prsten", "Ljubinka Bobić", "Žanka Stokić", "Zlatni ćuran", "Zlatna arena"...

Jubilarni 50. "Filmski susreti" biće održani od 22. do 28. avgusta na niškoj Letnjoj pozornici.

Preuzeto sa: Južne vesti

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...