•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako znaÄajna, ili bilo Å¡ta Å¡to se tiÄe sveta kinematografije, možete nam poslati vaÅ¡a viÄ‘enja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 reÄenica, reÄi poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima sliÄne neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Seks skandali velikih zvezda

Zbog ovih su se prevara raskidali brakovi, prekidale veze, tekle su suze i pucala su prijateljstva.

1. Kristen Stewart i Rupert Sanders
Kristin Stewart šokirala je svet kada se saznalo za njenu prevaru. Zvezda 'Sumraka' našla se u 'klinÄu' s rediteljem filma 'Snežana i lovac' Rupertom Sandersom.
Svi su ostali u šoku jer je u to vreme bila u vezi sa najzgodnijim 'vampriom' Robertom Pattinsonom i kolegom sa seta 'Sumrak sage'. Iako joj je Robert oprostio, njihova veza nikada se nije vratila na staro pa su na kraju prekinuli sve kontakte, piše Hollywood.

2. Arnold Schwarzenegger
Poznati glumac je nakon 25 godina okonÄao svoj brak s Mariom Shriver priznanjem da ima sina, kojeg je dobio s njihovom kućnom pomoćnicom pre 10 godina.
Nakon što je propao njegov brak s Mariom Shriver jer je u javnost procurila tajna kako ima dete sa kućnom pomoćnicom, Arnold Schwarzzeneger utehu je pronašao u mlaÄ‘ahnoj plavuši.
Nakon burnih veza, razvoda dugogodišnjeg braka i afera, bivši kalifornijski guverner nedavno je pokazao i novu curu Heather Milligan s kojom je u vezi godinu dana.

3. Brad Pitt i Angelina Jolie
Slavni Brad Pitt prevario je svoju tadašnju ženu Jennifer Aniston s Angelinom Jolie. Poznati glumac tada je rekao da s Angie nije imao ništa sve dok nije prekinuo s Jennifer, niko mu nije verovao.
Ipak, Äini se da je to bio pravilan potez za njega jer je sada u srećnoj zajednici s Jolie i njihovo šestoro dece.

4. Ashton Kutcher i Sara Leal
U septembru 2011. godine Sara Leal spavala je s Ashtonom u hotelskoj sobi u San Diegu i upravo je to bio razlog raspada braka s Demi Moore. Ona i glumac u strastveni klinÄ upustili su se dva puta, a prema njenim reÄima, Ashton je Äak jednom insistirao da dovede i prijateljicu.
Ljubavnici su se upoznali kad je 23-godišnjakinja bila s prijateljicama u izlasku. Sve se to sada Äini kao daleka prošlost, pogotovo za Ashtona koji s Milom Kunis Äeka dete.

5. Jude Law
Miller i Law verili su se 2004., ali njihova sreća bila je kratkog veka. Sedam meseci nakon veridbe, glumac se javno ispriÄao Sienni zbog afere koju je imao sa dadiljom svoje dece iz bivšeg braka s Sadie Frost. To je stvarno bila vrlo zapetljana priÄa.

6. Jesse James
Nakon 5 godina braka nekoliko je žena izjavilo da su imale aferu s poznatim Jesse Jamesom. Iako se James javno izvinio, njihov je brak završio razvodom 2010. godine.

7. Mel Gibson i Oksana Grigorieva
Gibson i Moore rastali su se 2006. nakon 26 godina braka. Razlog su bile objavljene fotografije na kojima je bio Gibson s Oksanom Grigorievom. Samo šest nedelja nakon što su poptisali razvod, Grigorieva je objavila da je trudna.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila