•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Selena Gomez se vraća glumi u novom filmu Woodyja Allena

Popularna američka pevačica Selena Gomez proteklu godinu provela je snimajući nove pesme, spotove, dizajnirajući kolekciju torbica, producirajući serije, a bivša Disneyjeva zvezda vraća se i glumi u novom filmu poznatog režisera Woodyja Allena.

Gomez je inače karijeru počela kao glumica. Prvo je glumila u "Barney & Friends", a potom se pojavila kao Gwen u drugoj sezoni "The Suite Life of Zack & Cody" nakon što ju je Disney otkrio kada je imala deset godina.

Još nije poznata radnja novog Allenovog filma, kao ni kompletna glumačka postava. Prema pisanju stranih medija, u filmu će se pored Gomez pojaviti i Timothee Chalamet i Elle Fanning.

Pevačica i glumica nije mogla dati više informacija o ulozi, a informaciju o povratku glumi otkrila je tokom emisije u kojoj je fanovi mogu pitati bilo šta, a koja se emituje na iHeartRadio. Podsećanja radi, Selenine poslednje uloge bile su u filmovima "Spring Breakers", "The Fundamen tals od Caring" , "Behaving Badly" i "Gateway".

Poslednji Allenov film koji je izašao na tržište je "Cafe Society", a uskoro se očekuje i premijera njegovog novog filma "Wonder Wheel" na njujorškom filmskom festivalu u oktobru ove godine.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...