•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Septembarski filmski program na kanalu AMC - Čuveni akcioni filmovi svakog petka uveče

Septembar predstavlja povratak uobičajenim obavezama ali i svom omiljenom filmskom kanalu. Za odmor od radne nedelje petkom uveče, tokom septembra, zadužen je AMC kanal i čuveni akcioni filmovi- a koji su to pročitajte u nastavku.

Thunderbolt (aka Pik lik foh) , (Kao grom iz vedra neba); (1995) – 4. septembra u 20:30h

Policija u Hong Kongu već duže vreme traga za Kugarom, ne samo zbog toga što ilegalno prepravlja trkačke automobile, već i zbog većih kriminalnih dela kao što su ubistva i iznude. Kada ga Alfred pobedi u trci, Kugar je izuzetno besan. Kao da to nije dovoljno, on završava u zatvoru i zaklinje se da će se osvetiti Tangu.


The Accidental Spy (aka Te wu mi cheng), (Slučajni špijun); (2001) -
11. septembra u 20:35h U hongkonškom trgovačkom centru, Buck Yuen (Jackie Chan) zaustavlja pljačku i završava na televiziji. Nakon toga odlazi u Istanbul preko Južne Koreje i slučajno postaje špijun.


Two for the Money, (Sve za lovu); (2005) – 18. septembra u 20:00h

Brandonovi (Matthew McConaughey) snovi su se napokon ostvarili. Dugo priželjkivani san o uspehu, novcu i statusu napokon je postao java. Postao je veliki igrač pod okriljem Valtera Abramsa, šefa najveće agencije za sportsko savjetovanje u zemlji. Njegov uspon je bio munjevit čime je izazivao zavist kolega.


Equilibrium, (Equilibrium); (2002)- 25. septembra u 20:15h

Posle trećeg svetskog rata čovečanstvo je pretrpelo velike gubitke i znalo se da četvrti rat niko ne bi preživeo. Zato su čelnici država odlučili da pomoću droge zvane Prozium eliminirati eliminišu sva osećanja u ljudskom telu jer su se ona smatrala uzrokom ratova. Jednog dana Bale (John Preston) izostavi uobičajenu dozu Proziuma i postane svestan osećanja za koje nije ni znao da postoje.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...