•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Serenity (2019)

Bezmalo možete podesiti sat po njemu. Svakog januara, dok se gledaoci filmova utrkuju kako bi uhvatili korak sa prošlogodišnjim istaknutim dobitnicima Oskara, studiji izbacuju svoje smeće manjeg profila na publiku koja ne sumnja. Ko god je rekao da je april najsuroviji mesec, nije bio lјubitelј filma.

Što nas dovodi do Serenity. Za prvi sat, novi triler Matthew McConaughey-a i Anne Hathaway izgleda kao da bi mogao biti sparan neo-noir u veni Body Heat-a, Palmetto-a, ili čak i neukusnih Wild Things-a - smrtonosni koktel sunca, surfovanja i greha. Ali onda se neizbežni smrad januara pojavlјuje u filmu i on se tako potpuno iskače iz koloseka, vaša čelјust jednostavno pada u vaše krilo.

Scenario je napisao i režirao film Steven Knight (Locke), u filmu glumi McConaughey kao Baker Dill, kapetan ribarskog broda u tropskom gradiću zvanom Plymouth. On je vrsta znojavog, tvrdoglavog skitnice koga samo znate da pokušava da pobegne iz prošlosti pre nego što se njegova femme fatale (Hathaway, plavuša i diše) pojavi da objasni tu prošlost. Hathaway-ina Karen je pronašla Baker-a ​​kako bi ga molila da spasi nju i njenog sina od njenog novog muža (Jason Clarke, još uvek misteriozno govori sa njegovim Chappaquiddick naglaskom). Karen nudi Baker-u novac i seks da gurne njenog supruga preko boka njegovog broda i pusti ajkule da se pobrinu o njemu.

Knight zna kako se igra ova igra - kao i koliko puta se igrala u daleko bolјim filmovima. Pa tako, on pokušava da postane preterano pametan u završnoj fazi. Ali, kako je David St. Hubbins iz Spinal Tap-a jednom rekao: "Tako je tanka granica između glupih i pametnih." I Serenity prelazi tu granicu. Želi da bude treši, pulpi zabava koja se igra sa vašim umom i vašim očekivanja. Nažalost, samo završava vređajući oboje.

Žanr:drama, misterija, sf
Godina:2019
Reziser:Steven Knight
Scenario:Steven Knight
Uloge:Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Diane Lane
Uzrast:R
Studio:Global Road Entertainment, IM Global, Ingenious
Zemlja:United States
Jezik:engleski
Trajanje:106 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...