•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Serija "How I Met Your Mother" dobija nastavak: Stiže priča iz druge perspektive

Popularni serijal "How I Met Your Mother" uskoro će dobiti nastavak "How I Met Your Father", čiju će produkciju potpisati Hulu.

Ulogu majke u novom nastavku serijala tumačiće glumica Hilary Duff. Koncept serije zamišljen je tako da Sophie (Duff) priča svom sinu o tome kako je upoznala njegovog oca.

Priča počinje 2021. godine, a prve scene će prikazati kako Sophie sa grupom prijatelja razgovara o tome šta žele ostvariti u životu i kako se zaljubiti i pronaći idealnog partnera u vremenu u kom se za upoznavanje koriste aplikacije poput Tindera. Još uvek nije poznato kako će se nastavak serije povezati sa prvih devet sezona.

"Imala sam sreću da od početka svoje karijere dobijam sjajne uloge i jedva čekam da preuzmem ulogu Sophie. Velika sam obožavateljica ovog serijala i drago mi je što mi je poverena šansa da učestvujem u snimanju nastavka", rekla je Duff.

Podsetimo, serijal "How I Met Your Mother" emitovan je od 2005-2014. Originalnu postavu činili su: Josh Radnor, Cobie Smulders, Neil Patrick Harris, Jason Segel i Alyson Hannigan.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...