•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Serija How I met your mother dobija novi kraj već ove jeseni

Dobre vesti za sve fanove serije How I met your mother, koji su ostali razočarani krajem.

Dobra vest zove se set DVD-a, koji će uključivati alternativni kraj popularne serije. Tu vest je objavio jedan od utemeljitelja serije Carter Bays putem svog Twitter profila te tako razveselio sve fanove, koje je razočarao kraj.

Carter je napisao - Razmišljali smo između dva kraja i izabrali smo onaj koji je prikazan te potpuno stojimo iza njega. Ali, svidela nam se i druga verzija i nju ćemo uključiti u set DVD-a svih sezona.

Sat vremena dugo finale serije prikazano je prošli ponedeljak, a fanovi su napokon saznali ko je "majka". Ali, saznali su i kako je ona umrla šest godina pre nego je Ted počeo pričati priču svojoj deci o tome kako je upoznao njihovu majku te kako je ljubav njegovog života zapravo Robin, ispred čije se kuće pojavljuje u zadnjim sekundima serije.

Fanovi su ostali razočarani, čak je i pokrenuta peticija da se izmijeni kraj, a čini se da su njihove "vapaje" glavni i odgovorni ipak odlučili poslušati.

Drugu verziju kraja fanovi će moći pogledati ove jeseni, kad će se kompilacija naći u prodaji.

Website:avaz.ba
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...