•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Serija 'Smrtonosno oružje' u septembru na malim ekranima

Američka Fox-ova serija Smrtonosno oružje svoju evropsku premijeru će imati u Velikoj Britaniji na kanalu ITV, saznaje Variety.

Smrtonosno oružje se temelji na poznatom akcionom serijalu iz 1987. godine s nezaboravnim Melom Gibsonom i Dannyjem Gloverom u glavnim ulogama. I ovdje je reč o legendarnom policijskom dvojcu Martinu Riggsu i Rogeru Murtaughu, koje glume redom Clayne Crawford i Damon Wayans, koji rešavaju zločine u modernom Los Angelesu.

Premijera serije će se održati prvo u SAD-u, a radnja počinje kada se policajac Murtaugh vraća na dužnost nakon umalo smrtonosnog infarkta. Preporuka lekara je da stres svede na minimum, ali budući da mu je za partnera dodeljen bivši marinac Riggs neće biti lako držati se lekarske preporuke.

Matt Miller, Dan Lin, Jennifer Gwartz i McG su izvršni producenti serije, Miller je napisao pilot epizodu, a McG ju je režirao.

Serija Smrtonosno oružje sa premijernim prikazivanjem počinje 21. septembra.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...