•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Serija "Stay Close" stigla na Netflix i pokupila simpatije obožavalaca

Serija "Stay Close", najnovija je adaptacija romana Harlana Kobena koja je stigla na Netflix i već je pokupila simpatije obožavalaca. Radi se o napetom trileru prepunom tajni koji prati priču četiri osobe.

Džejms Nesbit glumi detektiva koji ne može pustiti slučaj nestale osobe koji se dogodio pre mnogo godina, Kuš Džambo je majka i supruga koja skriva mračnu tajnu iz prošlosti sve dok se u njenom životu ne pojavi stara prijateljica koju glumi Sara Pariš te Ričard Armitaž koji je bio uspešan fotograf.

'Stay Close' prati priču majke Megan koja svim silama pokušava pobjeći od svoje prošlosti u kojoj je radila kao striptiz plesačica. Nekadašnji klijent imena Grin postao je potpuno opsedut njome, a posebno kada je pronašla ljubav svog života. Grin ubrzo umire, a 17 godina kasnije, Kasi u život ulaze dva detektiva koji istražuju jezive slučajeve nestanka niza ljudi, a spisak mrtvih za to vreme postaje sve duži.

Napeti triler čekan je s nestrpljenjem i zbog adaptacije knjige "The Stranger" Harlana Kobena koja je lani privukla gledaoce.

Serija od osam epizoda savršena je za sve one koji vole u jednom danu pogledati sve. Ukoliko volite filmove sa premisom "prošlost će vas sustići" i dozu napetosti serija će vam to i dostaviti i kao stvorena je za bingeanje.

Ako ste već pogledali "Stay Close", na Netflixu vas čeka ekranizacija istog autora: već spomenuti "The Stranger", takođe adaptacija knjige, koja ima ocenu 7.3 na IMDb-u. I ovde se radi o mračnim tajnama iz prošlosti koje se razotkrivaju pojavom stranca u gradu, a koje mogu ugroziti "idilične živote različitih porodica".

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu