•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Set Rogen: Mislio sam da ću dobiti otkaz zato što sam rasplakao Spilberga

Glumac Set Rogen kaže da je strahovao da će biti otpušten nakon što je rasplakao reditelja Stivena Spilberga na snimanju njegovog novog filma “Fabelmanovi” (The Fabelmans).

U autobiografskom filmu inspirisanom Spilbergovim detinjstvom, Rogen tumači ulogu ujaka čuvenog reditelja.

Gostujući u Šou Džimija Falona, Rogen je ispričao kako je posle snimanja jedne scene prišao Spilbergu kako bi ga pitao da li je zadovoljan njegovom izvedbom.

„Prvog dana počinjemo da snimamo i snimamo, a ja odlazim do njega i tražim povratnu informaciju“, rekao je Rogen i dodao kako je vidio 74-godišnjeg reditelja kako „samo nekontrolisano jeca“.

„Pomislio sam: ’O, ne, toliko sam loš da sam ga rasplakao i odmah će me otpustiti’“, rekao je Rogen, a prenosi Independent.

„Ali ne, film je toliko duboko ličan, da je on zapravo mnogo plakao. Dok su se scene odigravale, otišao bih pozadi, a on bi plakao. Nikada nisam mislio da bi bilo sjajno naterati Stivena Spilberga da plače sve vreme, ali jeste – i osećaj je divan. Bilo je zaista čudno i emotivno“, dodao je glumac.

„Fabelmanovi“, koje filmski kritičari već svrstvaju u favorite za nagradu Oskar, u domaće bioskope stižu 24. novembra.

Podeli:



Preporucujemo