•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Seth Rogen i James Franco imaju novu komediju

Seth Rogen i Evan Golderberg režirali su novu komediju – tim koji je predstavio 'This Is The End' sada predstavlja 'The Interview'.

'The Interview' je nova komedija, politička satira u kojoj Rogen i James Franco glume novinara i producenta. Franco je Dave Skylark, ne preterano pametan domaćin tabloidnog TV showa Skylark Tonight, koji dobija priliku da intervjuiše korejskog diktatora Kim Jong-una, što sa producentom i najboljim prijateljem Aaronom (Franco) odluči da iskoristi kao priliku života.

Ali CIA ima druge planove – agencija ih želi unajmiti da ubiju severnokorejskog vođu.

Film stiže krajem oktobru, a evo kako izgleda:

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu