•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sex and the City (2008)

"Nakon godina života u gradu pretpostavila sam, ako moje prijateljice i ja ikada dobijemo završetke iz bajki, tu bi morao biti kraj priče. Ali pravi život uvek donosi obrte." - Carrie Bradshaw.

Film "Seks i grad" odgovoriće na sva neodgovorena pitanja: hoće li se Carrie i Faca napokon venčati? Može li Samantha zaista biti zadovoljena samo s jednim muškarcem? Hoće li Charlotte ikada zatrudneti? Mogu li Miranda i Steve živeti srećno do kraja života?

Carrie Bradshaw, uspešna autorka i najdraža modna ikona mnogima, napokon se vratila. Njena poznata cinična dosetljivost izraženija je nego ikad te nastavlja dočaravati svoje vlastite priče o seksu, ljubavi i slobodnim Njujorčankama opsednutima modom. Priča Carrie, Samanthe, Charlotte i Mirande nastavlja se četiri godine nakon završetka hit serije, a naše najdraže modne devojke nastavljaju žonglirati poslovima, prijateljstvima i vezama dok se počinju kretati kroz majčinstvo, brak i nekretnine na Manhattanu.

Za ljubitelje kultne serije materijal koji se ne propušta.

Žanr:komedija, drama, romansa
Godina:2008
Reziser:Michael Patrick King
Scenario:Michael Patrick King, Candace Bushnell
Uloge:Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Cynthia Nixon
Uzrast:R
Award:1 nagrada i 11 nominacija
Box office:152.6M USD
Studio:New Line Cinema, Home Box Office (HBO), Darren Star Productions
Zemlja:United States
Website:www.sexandthecitymovie.com/dvd
Jezik:Engleski
Trajanje:145 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu