•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Shaft (2000)

Šaft je akcioni film iz 2000. godine koji je režirao Džon Singlton. Glavne uloge igraju: Samjuel L. Džekson, Kristijan Bejl i Vanesa L. Vilijams.

Džon Šaft je rođak jednog detektiva. On dobija zadatak da istraži jedno zlodelo na rasnoj osnovi. Volter Vilijams Džunior je ubio jednog studenta afroamerikanca ispred jednog restorana. Ubica je sin tajkuna iz Njujorka, i socijopata. On napušta SAD da bi izbegao suđenje. Konobarica Dajen Palimeri je videla ubistvo, ali ne želi da svedoči.

Volter je primoran da se vrati u Njujork, ali se ništa ne može učiniti bez svedočenja konobarice Dajene. Uskoro počinje potraga za njom. I tajkun i Šaft tragaju za njon, ali je Šaft pronalazi, i saznaje zašto se Dajen krila zadnjih dve godine...

Samjuel L. Džekson je odličan u ovom filmu i savršeno je preneo poznatog filmskog junaka iz sedamdesetih u novo vreme.

Žanr:akcija, krimi, triler
Godina:2000
Reziser:John Singleton
Scenario: Ernest Tidyman
Uloge:Samuel L. Jackson, Vanessa Williams, Christian Bale
Uzrast:R
Award:1 osvojena
Studio: Munich Film Partners & Company (MFP) Shaft Productions
Zemlja:Nemačka
Jezik:Engleski
Trajanje:99 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...