•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Shaolin (2011)

Zbog sukoba lokalnih lordova koji se međusobno bore za komadiće zemlje, čitava Kina je bačena u haos. Uspešni vojskovođa Hao Jie, čiji je ponos potpaljen uspesima na bojištima, gleda Shaolin borce kao smetnju na svom posedu, i to prvenstveno što su na svom području ubili drugog lorda i želi ih ukloniti. Nagli preokretom sudbine čitava porodica Hao Jiea bude ubijena i jedini beg mu je da se skloni kod Shaolin boraca koje je nedavno hteo pobiti. Odgovoran za ta ubistva je Cao Man, Haova nekadašnja desna ruka koji je jednako pohlepan za vlast i moć kao i sam Hao. Ali drugi lordovi ga traže. Jedino što preostaje je da se Hao zajednički sa borcima Shaolina odupre zlim lordovima.

Glumce koje ovdje možete očekivati su Andy Lau, Nicholas Tse, Bingbing fan, Jackie Chan, Jacky Wu, Yu Xing, Xin Xin Xiong i mnogi drugi. U poslednjih 28 godina, ovo je jedini film koji ima službeno priznanje od strane službenog hrama Shaolina kao verodostojan film koji prikazuje Shaolin vrednosti.

Žanr:akcija, drama
Godina:2011
Reziser:Benny Chan
Scenario:Alan Yuen
Uloge:Andy Lau, Nicholas Tse, Bingbing Fan
Uzrast:R
Studio:Emperor Motion Pictures
Zemlja:Hong Kong
Website:shaolinmovie.emp.hk
Jezik:Mandarinski, kantonese
Trajanje:131 minut
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila