•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sharon Stone ima novu simpatiju

I u svojim 50-tima, Sharon Stone je prava zavodnica. 55-godišnja glumica navodno se zaljubila u poznatog škotskog glumca Gerarda Butlera, pa sada često izlazi na zabave kako bi ga srela na nekom od događaja.

'Sharon se jako zaljubila u Gerarda, povlači sve veze kako bi ga uvukla u svoju zavodničku mrežu', piše National Enquirer, a izgleda kako se mreža među njima već počela petljati. Navodno su se na jednom partiju skupa smijuljili i držali za ruke, a Gerard je rekao Sharon kako mu je njena slavna scena policijskog ispitivanja jedna od najseksi ikada!

Ipak, prema pisanjima stranih medija, Sharon s Gerardom ne želi vezu, već samo flert i prijateljstvo s povlasticama. Navodno joj je svideo još pre devet godina kada ga je ugledala u filmu 'Fantom u operi'.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...